KASHMIR KITCHEN MAARSSEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 697 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kashmir Kitchen Maarssen. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 23:30 That was a delicious meal.
25 mei 2024 om 19:43 Geweldige ervaring, het eten zag er fantastisch uit en smaakte natuurlijk ook geweldig. Het werd super snel bezorgd. En kreeg er nog extra saus bij gratis. Al met al topervaring.
24 mei 2024 om 23:02 Amazing food, biryani and sheek kabab the best
24 mei 2024 om 20:57 Waardeloos. Het is de eerste en laatste keer dat ik hier eten bestel. Ten eerste duurde het anderhalf uur voordat het eten bezorgd werd. Toen waren ze de rijst vergeten en kreeg ik kip samosa, terwijl ik vegetarische had besteld. Ook niet lekker!!
24 mei 2024 om 17:43 Heerlijk weer; butter chicken met rijst Nb. Voor eerdere review: Bestek heb je thuis!
16 mei 2024 om 18:54 Eten was gewoon echt niet lekker. Jammer, want de prijs was behoorlijk hoog.
4 mei 2024 om 21:05 Erg lekker!
3 mei 2024 om 20:38 Te dunne saus bij onze gerechten en de kheer was gewoon melk. Erg tegenvallend.
28 apr 2024 om 13:45 Het eten was heerlijk!
21 apr 2024 om 8:40 Heerlijk eten en snel bezorgd. :) we gaan zeker nog een keer bestellen.
14 apr 2024 om 20:39 Altijd lekker! Authentieke smaken. Zeker de okra, bhindi bhaji heet het gerecht, is heerlijk. Het is officieel een bijgerecht, echt een topper. Veel vegetarische opties ook.
8 apr 2024 om 6:35 We hebben niet alles geleverd gekregen . Ze zouden dit na bezorgen maar dit is nooit gekomen. Ik ben benieuwd of wij ons geld terug krijgen voor de niet geleverde producten Ik zou hier niet bestellen!