KASHMIR KITCHEN MAARSSEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 457 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Kashmir Kitchen Maarssen. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 22:22 Goed om weer een keer uit te proberen.
1 okt 2022 om 20:55 Tweede keer dat we hier hebben besteld. Eerste keer was erg lekker maar deze keer slecht. De naans waren nog lang niet gaar, ook bij de samosa's was het deeg plakkerig en rauw van binnen. Frituursels waren lauw en zompig. Curry was wel erg lekker!
28 sep 2022 om 22:30 Precies op tijd, heerlijk en goed warm.
26 sep 2022 om 11:36 Bestelling om 18:30 geplaatst en pas om 19:30 ontvangen. Het eten was koud en best kleine porties voor de prijs die betaald wordt. Jammer.
23 sep 2022 om 23:05 Food was almost cold, ordered 17:30 and delivered 19:20.
17 sep 2022 om 19:48 De ene keer super lekker. De andere keer smakeloos. We bestellen al zo’n 1,5 jaar en altijd hetzelfde. Altijd Kashmiri lamb en Korma. Toch smaakt het elke keer weer totaal anders. Zo jammer! Want zo moeilijk kan dat toch niet zijn?
16 sep 2022 om 20:12 Het was een beetje druk, maar kreeg daarvoor excuses. (te verwachten op vrijdag avond etenstijd). Eten was nog wel goed warm en erg lekker!
12 sep 2022 om 8:10 Eten was lekker. Snelle bezorging...sneller dan verwacht! Aanrader
29 aug 2022 om 18:13 Eten was heerlijk alleen jammer dat ze een deel van me bezorging vergeten zijn. Toen ik terug belde kreeg k voicemail
24 aug 2022 om 22:34 Super lekker gegeten!
19 aug 2022 om 19:50 Helaas geen rijst geleverd bij de chicken Korma, gelukkig hadden we wel naan besteld. Beetje jammer, maar kan gebeuren
18 aug 2022 om 20:22 Food cam earlier than expected, was hot and tasty!!